SYSTEEMINTEGRATOR
VAN
AUDIO EN MULTIROOM

Systeemintegrator audio en multiroom

Muziek all over the place.

Met The Beatles in bad? Multiroom regelt het. Rustgevende klassieke muziek in de slaapkamer of K3 op de speelzolder? Multiroom zorgt evoor. Vul uw huis met muziek, letterlijk all over the place. Integration at home maakt het mogelijk met een multiroom muzieksysteem. Het stuwt uw favoriete muziek of die van uw huisgenoten van de kelder naar de zolder. En terug, als u wil. Hard of zacht, bekabeld of draadloos, de muziek neemt de plaats in die u wenst. Dat doen we met topmerken zoals Bluesound, Sonos, Bowers & Wilkins, NAD.

Integration at home - Multiroom
Integration at home - Multiroom 01

Eerst bestuderen, dan installeren

Multiroom kan in alle vormen en maten in uw huis aanwezig zijn. Van staande luidsprekers op de vloer tot ingebouwde of onzichtbare speakers. Van bekabelde installaties waar dat moet tot draadloze systemen waar het kan. Alles hangt af van de ruimtes, de mogelijkheden en uw wensen. Integration at home doet daarom eerst een complete check van uw huis. We meten de ruimtes op en voeren akoestische testen uit. Daarnaast doen we een technische studie van onze geïntegreerde technologie en het plaatsen van plafonds, wanden en vloeren. Dankzij onze KNX- en Control4-systemen, gespecialiseerd in de automatisering van uw huis, is nagenoeg alles mogelijk. Een totaalpakket dus, om te voldoen aan uw multiroom-droom.

Systeemintegrator van audio

Integration at home is gespecialiseerd in audio en multiroom-oplossingen in huis. Beweeg door uw woning op de tonen van uw zorgvuldig geselecteerde afspeellijst.

Design en muziek, een unieke koppeling

Design en muziek… niet meteen een voor de hand liggende combinatie. Design ziet u, muziek hoort u. Denkt u… want Integration at home koppelt beide op een elegante wijze. U streamt uw muziek via multiroom, overal waar u maar wil. Daarbij kiest u zelf of die muziek uw oren bestormt via ingebouwde wandsystemen of via uitzonderlijk knap gevormde luidsprekers. In alle gevallen is design uw vriend. Met geïntegreerde holtes in muren of plafonds behoudt u de eigenheid van de ruimte. Of u kleedt de kamers net aan met design boxen die klasse uitstralen.

 

 

Gallo Acoustics Speakers 01
Focal 1000 Serie Luidsprekers

Bekijk hier onze audiomerken: Bowers & Wilkins, Gallo Acoustics, Gavan Acoustic, Sonance, Focal, QSC

Audio merken

B&W_logo

B&W Bowers & Wilkins

Producten: Luidsprekers

Bowers & Wilkins… of het streven naar de perfecte luidspreker. Onze ingenieurs blijven werken aan de beste mogelijke sound. Of het nu is door innovatief gebruik van onze materialen zoals Kevlar en Diamond of bij het zoeken naar nieuwe oplossingen voor technologische uitdagingen.

Gallo Acoustics

Gallo Acoustics

Producten: Luidsprekers

Al meer dan 20 jaar staat de naam Gallo synoniem voor sferisch luidsprekerdesign. De veelgeprezen producten zijn ontworpen rond bollen, waardoor resonantie en interne diffractie, de twee belangrijkste oorzaken van luidsprekervervorming, worden geëlimineerd.

Garvan Logo

Gavan Acoustic

Producten: Luidsprekers

Garvan biedt een eersteklasse luisterervaring, geleverd door architecturale luidsprekers. Dit product past perfect in elke omgeving, dankzij speciale ontwerpoplossingen en onzichtbare luidsprekers, samen met eindeloze mogelijkheden voor aanpassingen van materialen en kleuren.

Sonance

Sonance

Producten: Luidsprekers

Sonance heeft een ongeëvenaarde reputatie als het gaat over het bouwen van luidsprekers.  Daarnaast creëert dit bedrijf innovatieve en esthetisch hoogtechnologische oplossingen die veel verder gaan dan geluid voor thuis- en bedrijfsomgevingen.

Focal

Focal

Producten: Luidsprekers, Home Cinema

Focal is als merk gepassioneerd door muziek, kracht en helderheid en ontwikkelt audioapparatuur die het beste in muziek naar boven haalt. Het heeft een duidelijke visie op luidsprekerdrivers en luidsprekers die de muzikale creatie respecteren en eren, met de grootste subtiliteit en finesse.

Multiroom merken

Bluesound Logo

Bluesound

Producten: Wireless Speakers, Wireless Home Theater, Wireless Stereo Components

Bluesound, een award-winning multiroom-systeem. Beluister overal de muziek van uw streamingdienst of muzieklijsten. Waar, wanneer, hoe en vooral hoe hard regelt uzelf.

Sonos Logo

Sonos

Producten: Speakers, Home Cinema, Audio Components, Portable Speakers

Sonos, de toekomst van luisteren. Sonos viert geluid, verbetert continu de luisterbeleving en verbindt filmkijkers met muziekliefhebbers. Home cinema wordt een akoestische topervaring, met de (portable) speakers en audio components van Sonos. Ontworpen om naar te luisteren.

Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home Control 4 logo

Control 4

Producten: Communicatiesystemen

Control4… of zeg maar control home. Control4 maakt van uw huis een smart home, een huis dat zichzelf bedient. Wij laten alle slimme toestellen in huis met elkaar communiceren, terwijl u relaxed en veilig achterover zit en eenvoudig uw huis bedient.

B&W_logo

B&W Bowers & Wilkins.

Producten: Luidsprekers

Bowers & Wilkins… of het streven naar de perfecte luidspreker. Onze ingenieurs blijven werken aan de best mogelijke sound. Of het nu is door innovatief gebruik van onze materialen zoals Kevlar en Diamond of bij het zoeken naar nieuwe oplossingen voor technologische uitdagingen.

NAD

NAD

Producten: Versterkers, Tuners, Streamers, Cd-spelers, Draaitafels

Innovatie, prestaties, betaalbaarheid en eenvoud… dat zijn de kernwoorden die het Canadese merk NAD sinds 1972  kenmerken en die terug te vinden zijn in de Master serie.

    Menu