Systeemintegrator van Garvan

Garvan Logo
Subwoofer-Garvan-600

Natuurlijk geluid ontmoet interieurdesign en kunst

Integration at home is de systeemintegrator van Garvan.  Garvan… ook voor Integration at home een autoriteit in ‘architecturale luidsprekers’. Uw woning creatief voorzien van onzichtbare speakers? Garvan weet raad en biedt u alle keuze om materialen en kleuren een persoonlijke touch te geven. Garvanize your music!

Meer info is hier terug te vinden: https://www.garvanacoustic.com/

Luidsprekers in alle soorten en maten

U ziet ze misschien niet, maar ze zijn er wel: de luidsprekers van Garvan. Verwerkt in uw muren, plafonds, boekenrekken of vloeren pakken ze uw hele huis in met de muziek van uw keuze

Versterken en absorberen

Ook versterkers gaan op in uw huis alsof het niets is. Ze creëren een natuurlijke geluidsverspreiding, zodat u volledig opgeslokt wordt door uw muziek of film. Tegelijk absorberen onze architecturale elementen uw geluid, zodat het niet het geluid van de buren wordt.

Gepersonaliseerde kleuren

Het is mogelijk om elke luidspreker in een gepersonaliseerde RAL-kleur te leveren. Garvan-producten passen perfect in elke omgeving, dankzij speciale ontwerpoplossingen en onzichtbare luidsprekers, samen met eindeloze mogelijkheden voor aanpassingen van materialen en kleuren.

Garvan Accoustics 01
Garvan Accoustics 02
Garvan Accoustics 03
Garvan Accoustics 04
Garvan Accoustics 05
Garvan Accoustics 06
Garvan Accoustics 07
Garvan Accoustics 08
Garvan Accoustics 09

Producten

Niets gevonden.

    Menu