Systeemintegrator van NAD

NAD Electronics
Systeemintegrator van NAD

Hoogwaardige elektronica aan een betaalbare prijs.

Integration At Home is de systeemintegrator van NAD.  In 1972 werd een nieuw soort audiobedrijf geboren. NAD kreeg vorm toen een grote groep importeurs van de audio-industrie in Europa, allemaal muziekliefhebbers, producten wilde ontwikkelen die de hype van de industrie doorbraken. Het doel van NAD was om te bewijzen dat uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare prijzen samen kunnen gaan.

De geavanceerde technologie klinkt vaak beter dan de premium merken die vaak meer kosten.  NAD is een pionier voor wat betreft nieuwe technologische audiotoepassingen.

Masters

Amplifiers

Home Theatre

Turntables

Sources

DACS

Hoofdtelefonen

MDC Modules

Meer info is terug te vinden op: https://nadelectronics.com/

Innovatie

Het belangrijkste onderdeel van innovatie is een open geest behouden wanneer nieuwe technologische ontwikkelingen eindelijk volwassen worden. Dit is de reden waarom verschillende van ’s werelds grootste technologiebedrijven nauw hebben samengewerkt met NAD om de state-of-the-art te bevorderen en nieuwe concepten op de markt te brengen. NAD heeft zowel de reputatie als het trackrecord voor geweldige prestaties en betaalbare producten. NAD neemt meer tijd voor onderzoek en ontwikkeling, om de nieuwste manieren te vinden om gemeenschappelijke technische uitdagingen aan te pakken en meetbare verbeteringen van de geluidskwaliteit voor onze klanten te brengen.

NAD-C-588-3-4-with-Cover-Black-on-Black
NAD-M28-Front-Amplifier

Prestaties

Van het begin tot het einde zijn de beslissingen van NAD over ontwerp, functies en componenten gebaseerd op de vraag of ze de brongetrouwe geluidsprestaties verbeteren. Als er geen merkbare verbetering is, gaat alles opnieuw richting tekentafel. NAD staat erom bekend dat de release van nieuwe producten wordt uitgesteld totdat deze volledig op punt staan.

Waarden

Geluid en muziek kunnen diepe emoties oproepen en ze dragen bij tot ons algemeen welbehagen.  NAD vindt dat deze fundamentele menselijke ervaringen voor een zo breed mogelijk publiek bereikbaar en dus betaalbaar moeten zijn.

BluOS_ImageBG_4_1
T-778-Front-on-Black-615x615px

Eenvoud

De producten van NAD focussen zich op de essentie. Hun producten zijn zo minimalistisch ontworpen dat ze overzichtelijk en intuïtief te bedienen zijn.  De kwaliteitsvolle weergave van muziek staat hierbij centraal.

Producten

Niets gevonden.

    Menu