Systeemintegrator van Texecom

Texecom logo
Texecom-Beveilingsdiensten-en-producten-600

Systeemintegrator van Texecom

Een compleet assortiment beveiligingsoplossingen en -services.

Integration at home is de systeemintegrator van Texecom.  Van uitgebreide en innovatieve beveiligingscontrolesystemen over bekroonde draadloze technologie van commerciële kwaliteit tot communicatie met alarmsignalering. Ontdek hoe Texecom’s uitgebreide assortiment beveiligingsproducten en -oplossingen de vertrouwde keuze is van audiovisueel systeemintegrator Integration at home. U mag er zeker van zijn dat u wordt beschermd met ultramoderne, streng gecertificeerde, toonaangevende prestaties.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.texe.com/

Beveiligingscontrolesystemen

De Premier Elite-serie biedt een enkele, uitgebreide systeemarchitectuur en een reeks randapparatuur. Dit kan worden opgeschaald van de eenvoudigste en kleinste tot de grootste en meest complexe beveiligingstoepassingen.

Met een gemeenschappelijk programmeerplatform, interoperabele bedrade en draadloze randapparatuur, ontwerpflexibiliteit en integratiemogelijkheden, biedt de Premier Elite-serie een hoogwaardige beveiligingsoplossing voor toepassingen over de hele wereld.

Texecom Security Control Systems
Texecom Digital Services

Digitale Diensten

Interactie, controle en integratie van uw Premier Elite-beveiligingssysteem als nooit tevoren. Met Texecom Connect kan u uw alarmsysteem direct bedienen op een tablet of smartphone, waar ook ter wereld.

Texecom Cloud biedt uw bedrijf de tools om uw alarmsysteemportfolio te beheren, configureren en controleren.

Bewegingsdetectoren

Vorm of functie?
De meeste bewegingsdetectoren compromitteren het een voor het ander. Niet vastleggen. Het ontwerpteam van Texecom begon met de perfecte optische geometrie voor bewegingsdetectie. Het team ontwikkelde een prachtig minimalistisch onopvallend ontwerp dat zijn optische bekwaamheid viert in plaats van verbergt.

Het resultaat?
Vorm en functie, prestaties en esthetiek, perfect gecombineerd om de eisen van moderne beveiligingseisen te overtreffen.

Texecom Capture Motion Detectors
Texecom Odyssey X External Sounders

Odyssey X externe sirenes

Verlicht uw logo, verhef uw merk en lever beveiliging van de hoogste kwaliteit. De Odyssey X-reeks brengt innovatie en een moderne draai aan externe sirenes, met ongeëvenaarde prestaties en uitgebreide functies voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Elke Odyssey X is voorzien van een nieuw innovatief grafisch inzetstuk voor de ultieme branding van de installateur*. Deze op maat ontworpen grafische inlegvellen van fotokwaliteit zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Texecom en vervangen de traditionele zeefdruk. Hierdoor wordt de kwaliteit verbeterd en hebben zowel installateurs als distributeurs niet langer dure op maat gemaakte zeefdrukken nodig.

Ricochet draadloze technologie

Het bereik van een draadloos Ricochet-systeem is groter dan bij eerdere systemen. Met meerdere apparaten die berichten kunnen doorsturen van en naar zelfs de meest afgelegen locaties in een gebouw.

Elk Ricochet-apparaat biedt signaleringsroutes van en naar Texecom Premier-configuratieschermen. Mocht de draadloze verbinding tussen twee apparaten verzwakken, dan herstelt het netwerk zichzelf en wordt de communicatie automatisch omgeleid via alternatieve Ricochet-compatibele apparaten. Hoe meer Ricochet-compatibele apparaten zijn geïnstalleerd, hoe groter de betrouwbaarheid van het systeem.

Producten

Niets gevonden.

    Menu