Systeemintegrator van Sony

Sony Home Cinema Projectoren
Sony-Projectoren-Home-Cinema-600

Professionele toepassingen

Integration At Home is de systeemintegrator van Sony.  Het assortiment professionele Sony-beeldschermen bevat modellen met HD- en 4K-resolutie met schermformaten die geschikt zijn voor elke toepassing. De displays zijn ideaal voor digital signage, schermspiegeling en een reeks professionele oplossingen. We beschikken over een reeks innovatieve LCD-, HDR- en OLED-displaytechnologieën voor superieure beeldkwaliteit met eenvoudige bediening, uitgebreide integratieopties en lage eigendomskosten.

Sony Beeldschermen Professionele Toepassingen 01
Sony Beeldschermen Professionele Toepassingen 02

Home Cinema

Home Cinema Projectoren

Sony, een leverancier waar Integration at home graag mee schermt. Beeldkwaliteit dit u midden in de actie trekt, als filmkijker, supporter of gamer. Prachtbeelden voor uw home cinema, met stralende kleuren en spectaculaire contrasten. Kijk… en bezwijk!

Sony HomeCinema
OLED TV Sony
OLED-tv

Heldere en levendige kleuren en diepe zwarttinten, aangedreven door de Congitive Processor XR, tillen het beeld en het geluid van de OLED-tv naar een merkelijk hogere niveau.

Dankzij deze unieke processor worden alle pixels individueel aangestuurd.  Koppel hieraan de XR Triluminos Pro en het tv-scherm kan meer dan een miljard kleuren weergeven.

De Sony OLED-tv is voorzien van Acoustic Surface Audio+ technologie. Het geluid komt rechtstreeks uit het scherm en beweegt mee met wat u ziet.

Producten

Niets gevonden.

    Menu