Systeemintegrator van Rel

Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home Logo Rel
Rel-Subwoofers-Header-600

Om het in de woorden van Rel Acoustics te zeggen.

“Wij maken sub woofers. Dat is het. Niks anders. Niets dat maar ook enigszins ons kan afleiden. We houden onszelf niet voor de gek dat we overal goed in kunnen zijn. We proberen niet de hele wereld te veroveren. We doen gewoon ons best om ons deel ervan te veroveren.”

Rel Acoustics streeft naar het perfecte, meest natuurlijke en pure geluid. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen die enkel voldoen aan de allerhoogste normen. Met een obsessieve passie en kracht streeft Rel Acoustics naar uw perfecte geluidservaring.

Meer info is hier terug te vinden:
https://rel.net/

Reference Serie

De Reference-serie markeert een nieuwe standaard in kastuitvoering, waarbij fysieke schoonheid wordt gecombineerd met functioneel elegante componenten. De vorm van deze sub woofers is ontworpen om de kracht aan te kunnen die nodig is om aan de eisen van uw muziek of film te voldoen. Reference Series is gebouwd om een heldere, doelgerichte bas te produceren die met enorme energie en helderheid een kamer binnenkomt.

Rel Subwoofers Reference
Rel Subwoofers Serie S
Serie S

Verander de manier waarop u muziek hoort en ervaar theater. Serie S vertegenwoordigt de puurste kruising van prestaties, kracht en gratie waarvoor REL bekend staat. Serie S-sub woofers zullen geavanceerde systemen in middelgrote tot grote kamers naar een hoger niveau tillen.

Met weelderige accenten belichaamt de Serie S klassieke, ingetogen designelementen waar REL bekend om staat. Denk bijvoorbeeld aan de gepolijste roestvrijstalen handgrepen op de zijwanden van de kast en de op maat gemaakte koolstofvezelcomponenten.  Serie S-sub woofers hebben het unieke vermogen om elke kamer elegantie te geven.

Serie T/X

Geniet van uw entertainment op grotere schaal met de T/X-collectie. Ervaar een robuust volledig geluidsbereik met behoud van topkwaliteit in de nieuwste REL-modellen. Maak geen opofferingen, houd de vibes sterk en de sonische balans optimaal.

De nieuwe T/X-collectie van REL is opnieuw ontworpen voor het beste en levert geavanceerde specificaties voor elke omgeving. Leef in het moment met snellere en reactievere drivers dan vorige generaties, voor een zijdezacht geluid.

Rel Subwoofers Serie S
Rel Subwoofers Serie T
Serie T/X

De opnieuw ontworpen Tzero MKIII is krachtig, gearticuleerd en levert een verrassend diepe bas, waarmee hij kleinere ruimtes met gemak vult. Met de MKIII-subwoofer zijn we begonnen met het ontwerpen en bouwen van de best denkbare basmotor voor zijn toepassing.

De Tzero MKIII, die ver boven zijn gewichtsklasse uitsteekt, levert 100 watt met hoge stroomsterkte uit een NextGen klasse D-versterker. Hij beschikt over dezelfde hoogwaardige ingangsfilters, crossovers en begrenzers als onze grotere modellen.

Serie HT

REL bouwt prachtige subwoofers. Alle designelementen leveren een superieure functie en een tijdloze stijl. Van de aantrekkelijke (maar gemakkelijk schoon te vegen) kastoppervlakken tot koolstofvezel drivercomponenten, Serie HT is ontworpen om sterk en betaalbaar, sexy en ingetogen te zijn.

Onze 500 watt NextGen5 klasse D-versterker is compact en ‘cool running’, waardoor het kastvolume vrijkomt om diepe en krachtige bas te produceren voor grootschalige theatertoepassingen. 500 watt betekent dat de driver nooit honger heeft naar vermogen, wat zorgt voor het langlopende, betrouwbare ontwerp waar REL om bekend staat.

Rel Subwoofers Serie HT

Producten

Niets gevonden.

    Menu