Systeemintegrator van Niko

Welkom in de wereld van Niko, waar kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak samenkomen om uw leefomgeving te verbeteren. Al meer dan een eeuw lang staat Niko bekend als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige elektrische oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ons uitgebreide assortiment omvat alles van schakelaars, stopcontacten en dimmers tot geavanceerde domoticasystemen en slimme oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos ontwerp, moderne esthetiek of geavanceerde technologieën, bij Niko vindt u altijd de perfecte oplossing die naadloos past bij uw behoeften en stijl. Onze producten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige materialen, betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie, waardoor ze de voorkeur genieten van professionals en doe-het-zelvers over de hele wereld. Bovendien zijn ze ontworpen met een focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor ze niet alleen uw leven gemakkelijker maken, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst. Of u nu een renovatie plant, een nieuwbouwproject aanpakt of gewoon uw leefruimte wilt upgraden, vertrouw op Niko voor elektrische oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Ontdek vandaag nog de wereld van Niko en ervaar het verschil dat onze producten kunnen maken in uw dagelijks leven.
Welkom in de inspirerende wereld van Niko, waar innovatie, kwaliteit en elegantie samenkomen om uw leefomgeving te verrijken. Al meer dan een eeuw lang is Niko een vertrouwde naam in de wereld van elektrische oplossingen, met een reputatie voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van zowel residentiële als commerciële klanten. Bij Niko draait alles om het creëren van intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen die het dagelijks leven verbeteren. Of het nu gaat om schakelaars, stopcontacten, dimmers, domoticasystemen of verlichtingsoplossingen, elk product is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, esthetiek en functionaliteit. Niko's producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Met een focus op innovatie blijft Niko voortdurend nieuwe technologieën ontwikkelen en integreren, zodat u altijd kunt genieten van de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen voor uw huis of bedrijf. Wat Niko echt onderscheidt, is het streven naar perfectie in elk aspect van het ontwerp, de productie en de service. Of u nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare elektrische componenten of een particulier die zijn huis wil upgraden naar een slimme en geconnecteerde omgeving, bij Niko kunt u altijd rekenen op producten van de hoogste kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Kortom, met Niko bent u verzekerd van elektrische oplossingen die niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreffen. Stap vandaag nog binnen in de wereld van Niko en ontdek hoe wij uw leven kunnen verrijken met onze innovatieve producten en oplossingen.

Residentiële HiFi

Als Systeemintegrator van Niko is Integrator at Home uw vertrouwde partner. Nico staat garant voor hoogwaardige elektrische oplossingen die uw dagelijks leven verbeteren. Met een focus op innovatie, gebruiksgemak en duurzaamheid biedt Niko een breed scala aan producten die perfect passen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.niko.eu/nl-be

Smarthome

Ontdek het gemak van een geconnecteerde woning met Niko’s Smarthome-oplossingen. Bedien verlichting, verwarming en meer met gemak, allemaal geïnstalleerd door Integration at Home, uw betrouwbare partner voor naadloze integratie en installatie.

Betreed de toekomst van woningautomatisering met Niko Home Control, het innovatieve domoticasysteem dat uw woning transformeert in een slimme en geconnecteerde omgeving. Met Niko Home Control hebt u de volledige controle over uw verlichting, verwarming, zonwering, en meer, allemaal vanaf één centraal platform. Met Niko Home Control kunt u uw huis personaliseren en aanpassen aan uw levensstijl en voorkeuren. Stel scenario's in voor verschillende activiteiten, zoals 'Thuiskomen', 'Slapengaan' of 'Entertainen', en laat uw woning zich automatisch aanpassen aan uw behoeften. Of bedien uw apparaten op afstand via uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Naast het verhogen van uw comfort, biedt Niko Home Control ook mogelijkheden voor energiebesparing en veiligheid. Bewaak en regel uw energieverbruik met geavanceerde meetfuncties en optimaliseer uw verlichting en verwarming voor maximale efficiëntie. En met geïntegreerde beveiligingsfuncties, zoals bewegingssensoren en alarmsystemen, kunt u uw huis beschermen tegen indringers en ongewenste situaties. Niko Home Control is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met intuïtieve interfaces en eenvoudige installatieprocessen kunnen zowel professionals als doe-het-zelvers moeiteloos aan de slag. Bovendien is het systeem modulair en schaalbaar, zodat u uw domoticasysteem kunt uitbreiden en aanpassen naarmate uw behoeften evolueren. Kies voor comfort, efficiëntie en gemoedsrust met Niko Home Control en ontdek de vele mogelijkheden van een slimme en geconnecteerde woning. Laat Niko uw huis transformeren en uw leven vereenvoudigen met geavanceerde domoticatechnologieën.
Welkom in de wereld van Niko Schakelaars en Stopcontacten, waar functionaliteit en stijl samenkomen om uw leefruimte te verbeteren. Niko biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige schakelaars en stopcontacten, ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van elektrische controle en toegang tot stroom, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje elegantie toevoegen aan uw interieur. Onze schakelaars zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met een scala aan designs en afwerkingen om perfect aan te sluiten bij uw persoonlijke stijl en interieurontwerp. Of u nu kiest voor een tijdloos klassiek ontwerp, een strak modern uiterlijk of een gedurfde en trendy esthetiek, Niko heeft de perfecte schakelaar voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Daarnaast biedt Niko een breed assortiment stopcontacten, variërend van standaard stopcontacten tot geavanceerde USB-oplaadpunten en multimedia-aansluitingen. Onze stopcontacten zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en duurzaam, ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van elektrische veiligheid en betrouwbaarheid. Met hun eenvoudige installatie en gebruiksgemak zijn Niko's schakelaars en stopcontacten geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Bovendien zijn ze compatibel met een breed scala aan elektrische systemen en kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd met andere Niko-producten, zoals domoticasystemen, voor een naadloze en geïntegreerde ervaring. Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met Niko Schakelaars en Stopcontacten en geef uw leefruimte een upgrade die zowel esthetisch als praktisch is. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar het verschil dat Niko kan maken in uw dagelijks leven.
Schakelaars en stopcontacten

Personaliseer elke ruimte met Niko’s uitgebreide assortiment schakelaars en stopcontacten. Van tijdloze designs tot moderne esthetiek, Integration at Home staat klaar om deze hoogwaardige producten moeiteloos in uw woning te installeren.

Detectoren

Houd uw huis veilig met Niko’s detectoren, geïnstalleerd door Integration at Home voor maximale gemoedsrust. Van rook- en CO-detectoren tot bewegingssensoren, wij zorgen voor een professionele installatie en configuratie.

Ontdek de toekomst van intelligente lichtsturing met Niko's geavanceerde detectoren. Deze slimme apparaten bieden niet alleen een ongeëvenaarde controle over uw verlichtingssysteem, maar ook een verhoogd niveau van comfort, gemak en energie-efficiëntie in uw leefruimtes. Niko's detectoren zijn ontworpen om subtiele bewegingen en veranderingen in de omgeving te detecteren, waardoor ze in staat zijn om de verlichting automatisch aan te passen op basis van uw aanwezigheid en de omgevingslichtomstandigheden. Of het nu gaat om het inschakelen van verlichting wanneer u een kamer binnenkomt, of om het aanpassen van de helderheid van de verlichting afhankelijk van de tijd van de dag, Niko's detectoren zorgen voor een naadloze en intuïtieve verlichtingservaring. Daarnaast kunnen Niko's detectoren worden geïntegreerd met andere slimme systemen, zoals domoticaplatforms, om een ​​naadloze en geautomatiseerde thuiservaring te creëren. Hierdoor kunt u niet alleen de verlichting op afstand bedienen, maar ook andere aspecten van uw huisautomatisering beheren met slechts enkele tikken op uw smartphone of stemcommando's. Met hun eenvoudige installatie, betrouwbare prestaties en geavanceerde functionaliteit zijn Niko's detectoren de ideale keuze voor wie op zoek is naar een intelligente en geavanceerde lichtsturingsoplossing. Ervaar vandaag nog de voordelen van Niko's detectoren en transformeer uw leefruimtes in slimme en comfortabele omgevingen.
Stap binnen in de wereld van veiligheid en gemoedsrust met Niko's assortiment deurdetectoren. Ontworpen om uw huis te beschermen en uw welzijn te waarborgen, bieden onze detectoren geavanceerde functionaliteit en betrouwbare prestaties, waardoor u met een gerust hart kunt leven. Of het nu gaat om rook- en CO-detectoren die vroegtijdige waarschuwingen bieden voor mogelijke brand- of koolmonoxidegevaren, of bewegingssensoren die verdachte activiteit detecteren en een alarmsignaal activeren, Niko's deurdetectoren zijn uw trouwe wachters, dag en nacht. Onze deurdetectoren zijn niet alleen gericht op veiligheid, maar ook op gebruiksgemak. Dankzij hun eenvoudige installatie en intuïtieve bediening zijn ze geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Bovendien zijn ze compatibel met andere Niko-producten, waardoor u een geïntegreerd en gepersonaliseerd beveiligingssysteem kunt creëren dat perfect past bij uw levensstijl en behoeften. Kies voor gemoedsrust en bescherming met Niko's deurdetectoren. Ontdek vandaag nog hoe onze geavanceerde technologie uw huis veiliger en uw leven gemakkelijker kan maken.
Deurcommunicatie

Verbeter de communicatie en beveiliging van uw woning met Niko’s deurcommunicatiesystemen, geïnstalleerd door Integration at Home voor een vlekkeloze werking van uw systeem.

Dimmers en verlichting

Creëer de perfecte sfeer met Niko’s dimmers en verlichtingsoplossingen, geïnstalleerd door Integration at Home voor een probleemloze integratie en bediening van uw verlichtingssysteem.

Niko biedt een uitgebreid assortiment dimmers en verlichtingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften en stijlvoorkeuren. Of u nu op zoek bent naar subtiele verlichting voor een gezellige avond thuis of naar heldere verlichting voor een productieve werkomgeving, Niko heeft de perfecte oplossing voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Met onze dimmers kunt u eenvoudig de helderheid van uw verlichting aanpassen, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om het dimmen van de lichten voor een romantisch diner of het verhogen van de helderheid voor het lezen van een boek, Niko's dimmers bieden nauwkeurige controle en soepele overgangen voor een optimale verlichtingservaring. Daarnaast biedt Niko een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder LED-armaturen, wandlampen, plafondlampen en nog veel meer. Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanvulling vormen op uw interieur. Bovendien zijn de dimmers en verlichtingsproducten van Niko eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met hun hoogwaardige materialen en betrouwbare prestaties kunt u erop vertrouwen dat uw verlichtingssysteem jarenlang probleemloos zal functioneren. Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige dimmers en verlichtingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, stijl en functionaliteit, dan bent u bij Niko aan het juiste adres. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat uw ruimtes stralen met Niko.

Integration at Home, uw vertrouwde systeemintegrator voor Niko, brengt innovatie en gemak bij u thuis met naadloze installaties en geavanceerde oplossingen.

Producten

Niets gevonden.

    Menu